Nørden i kælderen

Resumé

Telefon: +45 2670 6698

E-mail: sewk@keyknowledge.dk

Min karriere startede med at selvstudere MCSE og arbejde for Manpower. Efter 3 projekter for Manpower blev jeg headhuntet af MaerskData A/S, hvor min karriere for alvor tog fart. Jeg blev ansat til at oprette et IT callcenter og Kunde service center for Maersk hvor jeg var leder og ansvarlig for en del af de 70 medarbejdere vi ansatte. I dag er løsningen solgt til et større IT firma i Indien. I perioden var jeg ansvarlig for test og integrering af interne IT systemer og blev hurtigt ansat som professionel tester hos MaerskData. Et andet ansvar var at modtage  og oplære/undervise nyansatte.

Da vi blev solgt til IBM, ansatte IBM mig som Itil manager, hvor mine primære opgaver bestod i at levere undervisning til IBMs ledelse om Maersks logistik og infrastruktur i henhold til Itil processerne.
Imens jeg sad i IBM blev jeg headhuntet af en investor for at være med til at producere et computerspil.

I en længere periode arbejdede jeg med store som små IT projekter, bl.a. for bladhusene, telebranchen mest i form af sikkerheds teknisk revision af deres infrastruktur og økonomiske data. Men også i form af udførelse af test af interne produktions koder og udarbejdelse af Itil rapporter for kunders kunder.

Mit seneste regulære job hos RegionH sad jeg med ansvar for det sikkerheds tekniske, herunder antivirus, firewalls, cpr registre, kommunikation med luftfarts styrelsen og lign. Jeg sad med den daglige drift af regionens ca. 1800 applikationer og tog ansvar for diverse projekter.
Som den IT nørd jeg altid har været står tiden aldrig stille, jeg selvstudere altid nyeste teknologier og kan ikke lade være med at have småprojekter kørende i det private, såsom at lave hjemmesider, hjælpe med database konverteringer og assistere og rådgive mit personlige netværk med teknikken.

Sådan kontakter du os:

Let us free your key ressources

Keyknowledge